Потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Новосадског сајма

У понедељак, 20. марта 2023. године, са почетком у 12.30 часова, у свечаном салону Новосадског сајма, поред кабинета генералног директора (Хајдук Вељкова 11), биће уприличено потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Новосадског сајма, којим се дефинише сарадња у оквиру заједничких активности и у 2023. години.

Документ  ће потписати  покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић и генерални директор Новосадског сајма мр Слободан Цветковић.

Споразумом се регулише сарадња у организацији сајмова и сајамских манифестација у области привреде и туризма.

Позивамо вас да извештавате.

 

 

 

Потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Гаранцијског фонда АПВ

У понедељак, 9. јануара 2023. године, у салону 33 у сутерену Покрајинске владе (Булевар Михајла пупина 16, Нови Сад), с почетком у 11 часова, биће уприличено  потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Гаранцијског фонда АП Војводине.

Циљ овог споразума јесте унапређење конкурентности привреде путем заједничких активности и пројеката. Поред тога, уређују се услови и начин сарадње, како би се унапредило пословање обе стране.

Споразум ће потписати покрајински секретар др Ненад Иванишевић и директор Гаранцијског фонда Ђорђе Раковић, који ће се том приликом обратити медијима.

Позивамо вас да извештавате.

Потписивање споразума о сарадњи између Секретаријата за привреду и туризам и Природно-математичког факултета 

У уторак, 18. октобра 2022. године, са почетком у 12.15 часова, у Салону 33 у сутерену Покрајинске владе (Булевар Михајла Пупина 16, Нови Сад), биће свечано потписан споразум о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Природно-математичког факултета Универзитета у Новом Саду. Циљ споразума је интензивније повезивање науке и привреде, односно стручног кадра и сектора туризма и угоститељства у АП Војводини, као и у Републици Србији, у складу са одговарајућим стандардима струке.

Сарадња ће се остваривати кроз партнерске односе засноване на принципима транспарентности, одговорности, ефикасности, посвећености, међусобне информисаности, те добром и одговорном управљању ресурсима.

Споразум ће потписати покрајински секретар др Ненад Иванишевић и деканка Природно-математичког факултета проф. др Милица Павков Хрвојевић.

Позивамо вас да извештавате.

 

Потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Италијанско-српске привредне коморе

У понедељак, 20. јуна 2022. године, са почетком у 12 часова, у Салoну 33 у сутерену Покрајинске владе, биће свечано потписан споразум о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Италијанско-српске привредне коморе.

Том приликом ће се обратити покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић и председник Управног одбора Коморе Анино де Венеција.

Споразум је својеврстан симбол унапређења односа и отварања нових могућности сарадње са Комором, како у привредном погледу, тако и у оквиру повезивања регија, сектора и ресора, те проширења мреже сарадника Покрајинског секретаријата.

Позивамо вас да извештавате.

 

 

 

 

Потписивање споразума о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Гаранцијског фонда АПВ

У среду, 2. марта, у Салону 33 у сутерену Покрајинске владе, с почетком у 10 часова, биће потписан споразум о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Гаранцијског фонда АП Војводине. Споразум ће потписати покрајински секретар др Ненад Иванишевић и директор Гаранцијског фонда Ђорђе Раковић.

Предмет споразума је утврђивање међусобних права и обавеза у вези са учешћем Секретаријата у субвенционисању трошкова пословања Фонда, са циљем унапређења конкурентности привреде удруживањем средстава.

Позивамо вас да извештавате.