Бранислав Бугарски на округлом столу о потенцијалима пољопривредно-прехрамбене индустрије

Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, и в.ф. покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство Бранислав Бугарски учествоваће сутра, 22. августа, на округлом столу у Бечеју под називом “Потенцијали пољопривредно-прехрамбене индустрије – како привући инвестиције у војвођанске општине“, који организују Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и Покрајински секретаријат за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.
Током овог скупа локалне самоуправе из Војводине имаће прилику да, кроз директан разговор и модерирану дискусију са представницима привреде, Покрајинске владе, међународне заједнице, СИЕПА-е и ВИП фонда, сазнају како да створе подстицајну пословну климу, осмисле понуду и привуку инвестиције у сектор пољопривредно-прехрамбене индустрије.
Округли сто почиње у 13 сати у великој сали Општинске управе Бечеј, а након тога учесници ће заједно посетити суседну општину Нови Бечеј и пољопривредни сајам “Пољо-фест” који се одржава у оквиру манифестације Дани Госпојине, са циљем развоја и популаризације пољопривредне производње у овом крају.
Позивамо вас да извештавате.