Додела награда на завршној свечаности манифестације „Енергија је свуда око нас 2013“

У среду, 22. јануара 2014. гoдине у 14 часова, у холу зграде Владе АП Војводине, на завршној свечаности манифестације “Енергија је свуда око нас 2013”, биће додељене награде најуспешнијој основној и средњој школи у Војводини.

Присутне ће у име домаћина поздравити мр Андор Дели потпредседник Владе АП Војводине, покрајински секретар за образовање, управу и мањинске заједнице. Скупу ће се обратити и представник београдске фирме „Симпролит“, представник Факултета за економију и инжењерски менаџмент – Фимек и председник Центра за развој и примену науке, технологије и информатике.

„Енергија је свуда око нас“ је манифестација која се одвијала у основним и средњим школама у АП Војводини током 2013. године. Овим пројектом треба да се укаже, не само да енергије има у изобиљу, већ да око нас постоје и разни извори и разне могућности да се до ње дође, а које до сада нису искоришћене.

Две најбоље школе спонзор награђује са рачунарским конфигурацијама и вредним књигама, а ученицима и менторима ће такође бити додељене вредне награде.

Покровитељ ове манифестације која се реализује већ трећи пут је Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне заједнице а организатор и реализатор је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Позивамо вас да извештавате.