Мирослав Васин потписује уговор о додели средстава Сремским Карловцима за унапређење туризма

У среду, 9. октобра 2013. године, у 13 часова, у просторијама Општине Сремски Карловци биће потписани уговори између Покрајинског секратријата за привреду, запошљавање и равноправност полова и Општине Сремски Карловци о додели бесповратних средстава у износу од један милион динара за пројекат Урбанистичко-архитектонско решење дела старог центра у Сремским Карловцима и непосредног окружења.

Сремским Карловцима средства су додељена на конкурсу намењеном локалним самоуправама са територије АП Војводине за суфинансирање пројеката планског уређења туристичких тематских целина.

Истовремено, Покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова ће са заступником удружења Фрушкогорски кластер виноградара и винара Алма Монс потписати уговор о додели бесповратних средстава у износу од 270.000 динара за пројекат под називом ,,Унапређење конкурентности чланица Фрушкогорског кластера виноградара и винара Алма Монс“, по конкурсу за субвенционисање трошкова кластер организацијама.

Мирослав Васин ће након потписивања уговора објавити и другу одлуку за додељена преостала средства по конкурсу за суфинансирање пројеката планског уређења туристичких тематских целина.

Позивамо Вас да извештавате.

За извештаче из Новог Сада организован је превоз. Комби полази у 12.30 сати, испред главног улаза у зграду Владе АПВ. Молимо редакције заинтересоване за превоз да се пријаве Бироу за односе са јавношћу на телефоне 487-4527 или 487-4517.