Покрајински омбудсман у Алибунару – пријем грађана и промоција филма о женама

Институција Покрајинског омбудсмана ће у среду, 30. октобра 2013. године, организовати пријем грађанки и грађана у Алибунару. Грађане ће од 11.00-13.00 часова у згради Општинске управе (Трг слободе 4) примати заменица покрајинског омбудсмана са сарадницима.

Институција Покрајинског омбудсмана штити људска права и слободе од повреда учињених од стране покрајинске и општинске управе, као и организација и јавних служби, чији је оснивач Покрајина или општина.

Покрајински омбудсман позива све грађанке и грађане Алибунара и околних места који имају било каквих недоумица или проблема у било којој области људских права да се током ове посете на најнепосреднији начин што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Промоција филма „Чини ми се да сам мало другачија” одржаће се у згради Општине истог дана у 13.30 часова. Филм говори о доприносу жена квалитету живота у локалним заједницама у Војводини и променама до којих су њихове активности довеле. Позивамо све заинтересоване да дођу на промоцију.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана/ки и промоцију филма.

За договарање термина узимања изјава или снимања молимо позовите 063 105 17 15.