Потпредседник Владе АПВ проф. др Драгослав Петровић потписаће уговоре о регресирању трошкова превоза студената у Војводини

У уторак, 29. априла 2014. године, у 12:30 часова, у сали 23 на I спрату Владе АП Војводине, биће потписани уговори и уручена решења о регресирању трошкова превоза студената у АП Војводини за 2014. годину.

Уговоре ће потписати потпредседник Владе АП Војводине и покрајински секретар за науку и технолошки развој проф. др Драгослав Петровић са представницима 34 општине са територије АП Војводине, које су испуниле услове јавног конкурса који је реализовао Покрајински секретаријат за науку и технолошки развој, а на основу Одлуке о регресирању превоза студената у Војводини.

На овај начин обезбедиће се право на регресирани превоз за 3312 студента са пребивалиштем у ових 34 општинe, који свакодневно путују на међуградској, односно међумесној релацији до установа високог образовања на којима се школују.

За ову намену Влада АП Војводине је преко Покрајинског секретаријата за науку и технолошки развој, обезбедила 40.000.000,00 динара.

Позивамо вас да извештавате.