Промоција филма „Чини ми се да сам мало другачија”

Промоција филма о искуству жена из сеоских актива и удружења у Војводини које су одлучиле да нешто промене у својим локалним заједницама одржаће се у понедељак, 14. октобра 2013. године у сали 3 Скупштине Војводине, са почетком у 11.00 часова.

Филм говори о женама које су учествовале у пројекту „Покрајински омбудсман ближи грађанима и грађанкама” и променама у њиховом животу и раду до којих је дошло захваљујући учешћу на семинарима организованим у оквиру овог пројекта. Циљ филма је да се прикаже допринос жена квалитету живота сеоских заједница и укаже на потребу њихове веће афирмације путем пружања подршке њиховом раду у локалној заједници.

Уз жене о чијим искуствима филм говори, на промоцији ће говорити и заменица покрајинског омбудсмана за равноправност полова Даница Тодоров, представница UN Women, као и сарадница на сценарију Марија Гајицки.

Пројекат „Покрајински омбудсман ближи грађанима и грађанкама” спроведен је од 2011-2013. године у сарадњи са UN Women (Агенцијом Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена), а уз финансијску подршку Владе Краљевине Норвешке.

Позивамо вас да извештавате.