Састанак чланова Организационог комитета Летње школе АЕР-а и Одбора за европске интеграције и међурегионалну сарадњу

У среду, 4. децембра 2013. године, у сали на 2. спрату Скупштине АП Војводине са почетком у 10.00 часова, биће одржана 28. седница Одбора за европске интеграције и међурегионалну сарадњу Скупштине АПВ.

Гости седнице биће представници Организационог комитета Летње школе АЕР-а, који ће боравити у званичној посети Скупштини Војводине и том приликом одржати састанак са члановима ресорног скупштинског Одбора.

Гостима ће на састанку бити представљен детаљан предлог рада и дешавања у оквиру Летње школе АЕР-а 2014. године, која ће бити одржана у АП Војводини, током седам дана на различитим локацијама од значаја за покрајину. Тачан датум одржавања биће накнадно договорен, а централна тема наредне Летње школе биће посвећена мултиетничности Војводине и примерима добре праксе вишевековног заједничког суживота различитих народа и нација на простору АП Војводине.

Учесници Летње школе су регионални политичари, званичници, државни службеници, стручњаци и млади људи који се баве регионалним развојем, темама и областима које се разматрају на Летњој школи.

Молимо да извештавате.