Секретар Иванишевић уручиће уговоре у оквиру конкурса за набавку машина и опреме

У петак, 15. марта 2024. године, са почетком у 12 часова, у Холу Покрајинске владе (Булевар Михајла Пупина 16), покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић уручиће уговоре корисницима средстава по Јавном конкурсу за доделу бесповратних средстава микро и малим привредним друштвима и предузетницима за субвенционисање трошкова за набавку машина/опреме у 2024. години.

Позивамо вас да извештавате.

Секретар Иванишевић уручиће уговоре за развој старих и уметничких заната

У четвртак, 20. априла 2023. године, у Занатском дому у Новом Саду (Трг Марије Трандафил 14), са почетком у 12 часова, биће уручени уговори корисницима бесповратних средстава Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, за старе и уметничке занате.

Уговоре ће уручити покрајински секретар др Ненад Иванишевић.

Присустнима ће се обратити и председник Удружења занатлија Новог Сада Славко Новаковић.

Позивамо вас да извештавате.

 

Секретар Иванишевић уручиће уговоре за унапређење области електронских комуникација и информационог друштва 

У уторак, 20. децембра, с почетком у 13.30 часова, у Салону 33 Покрајинске владе, биће уручени уговори представницима локалних самоуправа које су добиле средства на конкурсу Покрајинског секретаријата за привреду и туризам за унапређење области електронских комуникација и информационог друштва у АП Војводини у 2022. години.

Секретаријат је определио 6,2 милиона динара за шест локалних самоуправа – Србобран, Оџаке, Чоку, Ириг, Нову Црњу и Шид.

Уговоре ће уручити покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић.

Позивамо вас да извештавате.