Секретар Милошевић обратиће се на свечаности поводом Дана Универзитета у Новом Саду

У среду, 28. јуна, с почетком у 12 часова, у амфитеатру зграде Ректората у Новом Саду (Др Зорана Ђинђића 1), биће одржана свечаност поводом Дана Универзитета у Новом Саду.

Догађају ће присуствовати покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић који ће се обратити присутнима.

Позивамо вас да извештавате.

Секретар Милошевић обратиће се на свечаности поводом Дана Филозофског факултета

У четвртак, 1. децембра 2022. у 12 сати, у кино-сали Филозофског факултета, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић обратиће се на свечаности поводом Дана Филозофског факултета.

Факултет ове године прославља 68 година постојања и успешног рада, и то традиционално чини радно – кроз међународни интердисциплинарни скуп „Сусрет култура“.

Позивамо вас да извештавате.

Секретар Милошевић обратиће се на свечаности поводом Међународног дана жена и девојака у науци

У четвртак, 10. фебруара, у 12 сати, у конференцијској сали Хотела „Велики“ у Новом Саду, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић обратиће се на свечаном обележавању 11. фебруара, Међународног дана жена и девојака у науци.

Свечаност која носи назив „Научнице говоре“ организује Удружење научница Србије СРНА, основано у новембру 2021. године са циљем унапређења положаја жена и девојака у науци и просвети.

Свечаност је посвећена младим научницама добитницама престижних признања – награде „Др Зоран Ђинђић“, националне стипендије Лореал–Унеско „За жене у науци“, као и награде Привредне коморе Србије.

Позивамо вас да извештавате.