Ана Томанова Маканова на годишњој свечаности Одбојкашког савеза Војводине

У недељу, 5. јануара 2014. године, у Амфитеатру СПЦ « Војводина», у Новом Саду, са почетком у 13.00 часова, потпредседница Скупштине АП Војводине Ана Томанова Маканова, присуствоваће годишњој свечаности Одбојкашког савеза Војводине.

Свечаност ће бити одржана последњег дана трајања четвртог по реду Новогодишњег фестивалa одбојке у Новом Саду, који ће се сада већ традиционално одржати од 3. до 5. јануара 2014 године, као највећи европски клупски одбојкашки турнир за млађе категорије. На годишњој свечаности Одбојкашког савеза Војводине биће уручене захвалнице за успешну сарадњу и допринос у организовању тог фестивала. Ове године се утакмице Новогодишњег фестивала одбојке одигравају у 7 хала на 18 терена, где су на сваком терену обезбеђене лопте за загревање, манометри, семафори, бројеви за измене играча и други сегменти техничке подршке учесницима. На Фестивалу учествују чак 144 екипе, а биће одиграно 444 утакмицe.

Потпредседница покрајинске Скупштине Ана Томанова Маканова, једна је од чланица Организационог одбора Новогодишњег фестивала одбојке, чији су чланови и други највиши представници покрајинских и градских власти, као и представник РТВ-а. Председник тог одбора је Александар Боричић, актуелни председник Одбојкашког савеза Србије, а организатори турнира су Одбојкашки савези Војводине и града Новог Сада.

Позивамо вас да извештавате.