Потписивање протокола о сарадњи на реализацији пројекта изградње аутопута Нови Сад-Рума

У понедељак, 30. децембра 2013. године у 14.00 сати у Влади Републике Србије (Прес сала), биће потписан Протокол о сарадњи између Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе, Владе АП Војводине, Града Новог Сада, општина Руме и Ириг, привредног друштва „Коридори Србије“д.о.о и ЈП „Путеви Србије“.

У име Владе АП Војводине протокол ће потписати председник Владе АП Војводине, др Бојан Пајтић.

Циљ овог протокола је дефинисање заједничких активности у поступку припреме пројекта изградње брзе саобраћајнице – државног пута I Б реда број 13 Нови Сад – Рума које спроводе Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе и Влада Аутономне Покрајине Војводине.

Позивамо вас да извештавате.

НАПОМЕНА: Превоз до Београда је организован. Полазак је у 12.00 часова испред главног улаза у зграду Владе АП Војводине. Молимо новинаре који су заинтересовани да користе превоз да се пријаве на број телефона 487-45-17 или 456-246.

Такође, молимо новинаре који немају годишњу акредитацију у Влади Републике Србије, да се за овај догађај акредитују тако што ће податке (редакција, име и презиме, бр. личне карте), послати на имејл адресу Прес службе Владе Републике Србије: press@gov.rs.