Бранислав Бугарски ће примити учеснике Вижн пројекта

Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Бранислав Бугарски примиће учеснике Вижн (Vision) пројекта и присуствоваће свечаном отварању које ће се одржати у Влади Војводине 26. марта 2014. у 19.30 часова, у сали 23/1.

Представљање Вижн пројеката се одржава на Факултету техничких наука у Новом Саду, од 25. до 30. марта, а пројекат подразумева серију семинара који се одржавају сваке године у оквиру ЕСТИЕМ-а (Мреже која окупља студенте широких схватања и професионалног приступа), у 8 држава. Ове године је глобална тема Управљање односима са купцима, а подтема у Новом Саду је Корисничка перцепција.

Вижн (Vision) пројекат представља серију семинара који се одржавају широм Европе с циљем да унапреде знања и вештине студената индустријског инжењерства и менаџмента. Вижн (Vision) семинари нуде предавања, радионице које држе универзитетски професори и привредници. Поред тога, организују се и такмичења у решавању студија случаја, као и посете компанијама.

Корисничка перцепција представља суштински део сваког успешног пословања, а при посматрању тржишта, однос између производа и услуга има велику улогу. Анализом како купци доживљавају производе и услуге ставља се акценат на побољшање свести купаца о производима и како придобити лојалне купце.

Студенти ће у оквиру семинара 28. марта посетити компанију ИГБ Аутомотив (IGB Automotive) у Инђији, где ће се упознати са њиховим радом и менаџментом.