Председник Мировић обићи ће радове на изградњи моста у општини Чока

У четвртак, 9. новембра, у 11.00 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обићи ће радове на изградњи моста на реци Златици у насељу Падеј, у општини Чока, након чега су планиране изјаве за медије.

Превоз је обезбеђен. Полазак је у 9.00 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе. Молимо заинтересоване редакције да пријаве своје екипе на број 021/ 487 4517.

Позивамо вас да извештавате.

Председник Мировић обићи ће радове на изградњи дневног боравка за одрасла и стара лица у Новом Бечеју

У уторак, 31. октобра, с почетком у 11 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обићи ће радове на изградњи дневног боравка у оквиру Дома за одрасле и старије „Свети Василије Острошки Чудотворац“ у Новом Бечеју (Маршала Тита 60-62).

Превоз је обезбеђен. Полазак је у 9.15 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе. Молимо заинтересоване редакције да пријаве своје екипе на број 021/ 487 45 17.

Позивамо вас да извештавате.

Председник Мировић обићи ће радове на комплексу Дома за душевно оболела лица у Чуругу

У петак, 9. септембра, у 11 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обићи ће радове на реконструкцији, доградњи и изградњи објеката у склопу комплекса Дома за душевно оболела лица у Чуругу (Краља Петра 1).

Превоз за извештаче из Новог Сада је организован, а полазак је у 9.45 часова испред главног улаза Покрајинске владе. Молимо редакције заинтересоване за организовани превоз да своје екипе пријаве на телефон 063/251 263.

Позивамо вас да извештавате.